Samsun heyeti Tiflis’te

AK PARTİ 12.10.2024 12:02:35 0
Samsun heyeti Tiflis’te

Samsun heyeti Zekeriya Özkan başkanlığında, meclis üyesi Mustafa Boyacı ve turizmci Mustafa Yavuz’un katılımıyla Tiflis’i ziyaret ederek bir dizi görüşme ve incelemelerde bulundu.

Samsun heyeti, Tiflis Meclisi Başkan Yardımcısı Zurab Chikviladze, Tiflis Belediye Başkan Yardımcısı Andria Basilaia ve Gürcistan'ın "Medikana Healthcare Group" ortağı Mehmet Fatih Turan ile bir araya geldi.

İki şehrin dostluğunun vurgulandığı görüşmede iki şehir arasındaki ilişkinin güçlendirilmesi ve çeşitli çalışmalarda iş birliği mesajı verildi. Sağlık, sosyal işler, turizm ve ulaşım masada yer alan en önemli başlıklar arasında yer aldı.

Samsun,Samsun Belediyesi

Başkan Öztaş’tan Okul Önlerinde Güvenlik Adımı

“BİR ÇOCUK BİR TEBESSÜM” KÖY OKULLARINDAKİ MİNİK ÖĞRENCİLER AKSARAY BELEDİYESİ’NİN MİSAFİRİ OLDU

HASAN KILCA’DAN 11 EKİM DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ MESAJI

UCLG BAŞKANI ALTAY LAHEY’DEN DÜNYAYA SESLENDİ: “İSRAİL’İN ÖLDÜRDÜĞÜ MASUM BEBEKLERİN CESETLERİ BUGÜN SESSİZ KALAN DÜNYANIN ALNINDA KARA BİR LEKEDİR”

Selçuklu Belediyesi’nden arı üreticilerine destek YÜZDE 50 HİBELİ ARILI KOVAN DESTEĞİNİN 3.’SÜ BAŞLADI

Büyükşehir’den İhale

Tayini Çıkan ilçemiz Nüfus Müdürüne Veda Yemeği

Haydi Çocuklar, “Kitaplar Ülkesi” Sizi Çağırıyor!

Büyükşehir’den kahverengi kokarcayla mücadeleye destek