Tarih: 10.10.2024 22:16

SAMAN PAZARI BÖLGESİ YENİDEN CANLANACAK

Facebook Twitter Linked-in

T.C. Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, şehrimizin en eski yerleşim ve turizm alanlarından olan Saman Pazarı Caddesi ve Pekmez Pazarı Caddesinde yapılacak iyileştirilmelerle ilgili inceleme gezisi gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, beraberinde Belediye Başkan Yardımcımız Gülteri Uyanık, Kütahya Belediyesi Meclisi Estetik Komisyonu üyeleri ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Kütahya’mızın turizm potansiyeli yüksek olan tarihi eserlerin de yer aldığı Saman Pazarı ve Pekmez Pazarı Caddelerinde hazırlanan örnek projeleri yerinde inceledi. Bölge esnafıyla da görüşen Başkanımız Kahveci, yapılacak olan düzenlemelerle bölgenin turizm potansiyelinin artacağına değindi.

Cadde, dükkan tabelaları, cephe iyileştirme, güneşlik ve benzeri projelerle daha estetik bir görünüme kavuşması planlanırken, yapılacak diğer sokak ve ışıklandırma uygulamalarıyla bölgenin cazibesinin artacağı ifade edildi.

Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Orjinal Habere Git