Salihli’de İrem Derici’den Muhteşem Konser

CHP 8.09.2024 06:06:39 0
Salihli’de İrem Derici’den Muhteşem Konser

Salihli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü kutlamalarında pop müziğin sevilen sesi İrem Derici sahne aldı. Derici, meydanı dolduran binlerce vatandaşı şarkılarıyla ve dans şovlarıyla büyüledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş Haftası etkinlikleri kapsamında, Salihli’de Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi İrem Derici sahne aldı. Salihli’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü kapsamında Kent Meydanı’nda düzenlenen konseri Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç, ilçe protokolü ve binlerce Salihlili yurttaş izledi. Konser öncesinde sahne alan DJ Ersin, ışık gösterileri ve şarkılarla Salihlilileri coşturdu. İrem Derici’nin sahne almasıyla birlikte kurtuluş coşkusu katlandı. Sevilen şarkıcı, seslendirdiği şarkıları, dansları ve sahne performansıyla muhteşem bir geceye imza attı.

Salihli’nin Kurtuluşunu Kutladılar
Konser sonunda eşi İlkgün Şen Nurlu ile birlikte sahneye çıkan Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, “Şu ana kadar Salihli’mizde müzik ziyafeti yaşatan tüm sanatçılara teşekkür ediyorum. Ferdi Başkanımız sağ olsun, Kurtuluş Haftası etkinliklerinde maddi ve manevi yanımızda durdu. Sizlere selamları var. Bugün Salihli’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü. Şu meydanda şanlı bayrağımız dalgalanıyor. Şanlı bayrağımızı dalgalandıran, bize bu toprakları vatan kılan, ülkemizin kurucusu, kurtarıcısı, başöğretmeni, en büyük devrimcisi, ebedi başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum” dedi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Kılıç da, “Salihli’mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yılı kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi özlemle anıyorum. Tüm ilçelerde konserlerimiz var. Değerli sanatçımız İrem Derici Salihli’de. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Nurlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Kılıç, sanatçıya çiçek ve hediye takdim etti.

Manisa,Manisa Belediyesi

ESA’ya katılacak minikler için kuralar çekildi

MANSUR YAVAŞ POLATLI’DAKİ SAKARYA ZAFERİ KUTLAMALARINA KATILDI

"Kısa Bir Komşuluk" eserleri bu sergide