SAKLI CENNET TATİL KÖYÜ YENİ SEZONA HAZIR

AK PARTİ 28.06.2024 19:01:04 0
SAKLI CENNET TATİL KÖYÜ YENİ SEZONA HAZIR

Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Saklı Cennet Tatil Köyü yenilenen yüzüyle sezonu açtı.

Baştan aşağı elden geçirilen tatil köyünde evlerin su tesisatı tamamen yenilendi. Laminantları deforme olan evlerin laminantlarının yerine kalebodur döşenirken evlerin iç ve dış cephelerinin boyası ve tadilatı yapıldı. Çevre düzenlemesinin de yapıldığı tatil köyünde var olan göletin temizliği gerçekleştirildi. Ayrıca aydınlatma sistemleri elden geçirilerek arızaları giderildi. Detaylı temizliği ve ilaçlaması yapılarak yeni sezona hazır hale getirilen evlerin tamamına çamaşır makinesi yerleştirildi.

4 kişilik bir ailenin rahatça konaklayabileceği 1+1 55 metrekarelik 25 adet evin bulunduğu Saklı Cennet Tatil Köyü’nde, evlerin tamamında televizyon buzdolabı, şofben, çamaşır makinesi ve ocak mevcut. Huzurlu bir tatil geçirerek tam manasıyla dinlenmek isteyen tatilciler için Saklı Cennet Tatil Köyü en ideal lokasyonlar arasına girmeye aday. Tatilciler rezervasyon için gerekli bilgiyi ise 0458 211 25 02 - 0554 460 70 09 -  0539 368 80 22 numaralı telefonlardan alabiliyorlar.

Tatil köyü ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş   “Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi ilk yüz günde yapılacak çalışmalarımızdan biri olan Saklı Cennet Tatil Köyü’nün yenilenmesi ve çevre düzenlemesinin yapılması ile ilgili çalışmalarımızı tamamladık ve yeni sezon için faaliyete geçirmiş bulunmaktayız. Vatandaşlarımız burada şehrin gürültüsü ve stresinden uzakta aileleri ile birlikte huzur dolu bir tatil geçirebilirler. Tatil köyümüz kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışı, nezih ortamı ve eşsiz manzarası ile misafirlerini bekliyor.” ifadelerini kullandı.


Bayburt,Bayburt Belediyesi

BİLGEHANELERDEN LGS TERCİH DÖNEMİNDE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

BAŞKAN GENÇ, ANKARA’DA TRABZON İÇİN İSTİŞARELERDE BULUNACAK

Büyükşehir'den Kırsal Mahallelere 2 Milyon 479 Bin Tl'lik Hizmet

Büyükşehir'in Yaz Bilim Kampı İçin Kayıtlar Başladı

Büyükşehir'den RHG Enertürk Enerji Stadyumu'na Çim Serimi Çalışması

“ESİLA TÜFEKÇİ” MAHALLELER ARASI ÇOCUKLAR FUTBOL TURNUVASI’’ TAMAMLANDI

ROOTSTRİNGE / ATATÜRKÇÜYÜZ S#KİM ERDOĞANI!!!

ROOTSTRİNGE / BU ŞEHRİ SİZE YEDİRMEYİZ

Meram Sohbetlerinin Bu Haftaki Konuğu Prof. Dr. Ahmet Çaycı, GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE MERAM’I ANLATTI

34°