Tarih: 20.10.2024 10:45

Şahap Gürler Mahallesi Yeni Pazar Yerine Kavuştu

Facebook Twitter Linked-in


Başkan Şahin çalışmaları yerinde inceledi

Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Şahap Gürler Mahallesi 2401 sokakta pazar yeri yapım çalışmalarını tamamladı. Yeşilbayır Mahallesi'nde bulunan mevcut pazara ulaşımın zorluğundan yakınan Şahap Gürler sakinleri, kendi mahallelerinde bir pazar yeri talep ediyordu. Vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Şahap Gürler Mahallesine bir pazar yeri yaptırma vaadiyle muhtar seçilen Muhittin Şenses, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in desteğiyle vaadini gerçekleştirmiş oldu.

“Önemli olan halkın sorunlarını çözmek”

Şahap Gürler Mahallesi'nde 1200 metrekare alan üzerinde gerçekleştirilen pazar yeri çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Şahin, Pazarcılar Odası Başkanı Recep Ayhan’a verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin: ”Önemli olan halkın sorunlarını çözmek” diyerek Şahap Gürler Mahallesi Muhtarı Muhittin Şenses’in de seçim vaadini gerçekleştirmiş oldu. Başkan Şahin Yeni pazar alanında toplam 30 tezgâhın açılacağını ve böylelikle vatandaşların pazar yeri ihtiyacının çözüleceğini ifade etti.

“Söz verdiği her şeyi yaptı”

Şahap Gürler Mahallesine kazandırılan yeni pazar yeri, yerel üreticilerin ürünlerini doğrudan tüketiciye ulaştırmalarına olanak tanıyacak. Bu hizmetten dolayı emeği geçen herkese teşekkür eden mahalle muhtarı Muhittin Şenses: “Özellikle Veli Başkan’a teşekkür ediyorum. Başkanım söz verdiği her şeyi yaptı” dedi. Seçim vaadini gerçekleştirdiği için mutluluk duyduğunu belirten Şenses, yeni pazar yerinin hem esnaf hem de vatandaş için büyük kolaylık sağlayacağını sözlerine ekledi.
Ankara,Mamak Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —