CHP 25.09.2024 03:44:10 0
SAĞLIKLI SU TEMİNİ İÇİN DEPOLAR TEMİZLENEREK DEZENFEKTE EDİLİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz su temini için 7/24 çalışıyor. Bu kapsamda il genelinde içme suyu depolarının temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları periyodik olarak yapılıyor.

İL GENELİNDE 401 ADET DEPODA TEMİZLİK ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sağlıklı su temini konusunda son derece hassas davrandıklarını dile getiren TESKİ Genel Müdürü Mehmet Ali Şişmanlar, “Halkımızın kullandığı suyun kalitesini kontrol altında tutmak için numune alınıp analiz yapılmaktadır. Ayrıca tüm depolarımızda bakım-onarım, tadilat çalışmalarımızın yanı sıra temizlik ve hijyen çalışmalarımız da devam ediyor. Bu kapsamda; muhtelif kapasitelerde 11 ilçede toplamda 203.091 m³ hacminde 401 adet depoda dezenfeksiyon, temizlik ve tadilat çalışmaları tamamlandı” dedi.

Suyun kalite kriterleri ile suların içme ve kullanma suyu olarak kullanılabilmesinin önemini belirten TESKİ Genel Müdürü Şişmanlar, “Depolarda yapılan temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarımızı il genelinde yoğun bir şekilde sürdürüyoruz” diye konuştu.

Tekirdağ,Tekirdağ Belediyesi

Buca Belediyesi Alzheimer’a karşı farkındalık yarattı

Eyüpsultanlı komşularımıza kavurma desteğimiz devam ediyor

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR