Saçaklızade’nin Altyapı Sorunu Çözüme Kavuşuyor

Büyükşehir Belediyesi, Merkez İçmesuyu, Kanalizasyon ve Yağmursuyu İnşaatı Doğu Bölümü Projesi kapsamında Onikişubat ilçesi Saçaklızade Mahallesi’ne yaklaşık 1,5 kilometrelik yeni kanalizasyon hattı kazandırıyor. KASKİ koordinesinde yürütülen çalışmalarla Saçaklızade’nin altyapı sorunlarının giderilmesi hedefleniyor.

6 Şubat depremlerinin ardından şehrin yeniden inşası ve modern altyapı ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yatırımlarını artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin çalışma gerçekleştirdiği adreslerden biri de Onikişubat ilçesi Saçaklızade Mahallesi oldu. Daha sağlam ve sürdürülebilir altyapılar oluşturarak vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve şehrin altyapısını uzun yıllar boyunca garanti altına almak için başlatılan Merkez İçmesuyu, Kanalizasyon ve Yağmursuyu İnşaatı Doğu Bölümü Projesi kapsamında bölgeye yaklaşık 1,5 kilometrelik yeni kanalizasyon hattı kazandırılıyor. 6 Milyon TL’lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen yatırımla özellikle Saçaklızade Mahallesi’nin altyapı sorunlarının giderilmesi hedefleniyor. Yeni şebeke hattı bölgenin kanalizasyon altyapısını daha sağlıklı ve sürdürülebilir bir seviyeye taşıyarak altyapının mevcut ve gelecekteki ihtiyaçlara daha iyi yanıt vermesini sağlayacak. Ayrıca yeni şebeke hatları yağışlar sonrası yaşanabilecek su taşkınlarına karşı bölgenin daha dirençli olmasına da katkıda bulunacak.

Daha Dayanıklı ve Uzun Ömürlü Altyapılar

Büyükşehir Belediyesi, KASKİ Genel Müdürlüğü ve İller Bankası gibi paydaş kurumlar iş birliğiyle şehir genelinde hayata geçirilen yatırımlarla, yalnızca hasarların onarılmasıyla sınırlı kalmayıp bölgenin altyapı kalitesini genel anlamda artırılması ve şehrin uzun yıllar boyunca altyapı ihtiyacının karşılanması hedefleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde şehre sağlanan yaklaşık 12 Milyar TL’lik kaynakla hayata geçirilen yatırımlarla, şehrin su ve kanalizasyon sistemlerinin iyileştirilmesiyle çevresel sağlık koşullarının daha iyiye gitmesi de sağlanacak. Şehir genelinde başlatılan geniş çaplı altyapı seferberliği ile birlikte içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu sistemleri modernize edilerek daha dayanıklı ve uzun ömürlü altyapılar oluşturuluyor.

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

İTFAİYE EKİPLERİNDEN YANGIN VE DEPREM TATBİKATI

Iğdır Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından; Şehrin belirli noktalarına, bisiklet park alanları monte edilmiştir.

Balıkesir’deki İda Madra Jeoparkı Unesco yolunda

Tire’de tarihi akşam

Mazıdağı İlçesinde Çöp Konteynerleri Yıkanarak Temizlendi

Görme engellilere beyaz baston desteği

TARİHİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ

KÜTAHYA BELEDİYESİ BİRİMLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Minik Öğrencilerden İtfaiyeye Ziyaret

Büyükşehir, Çevre Kirliliğine Neden Olan Beton Mikserine 106 Bin TL Ceza Kesti

2025-2029 Stratejik Planı Büyükşehir Belediye Meclisi Komisyonlarından Geçti

KÜTAHYA BELEDİYESPOR GÜREŞÇİLERİMİZDEN GURURLANDIRAN BAŞARI

ATTIKLARI ÇÖPLERDEN TESPİT EDİLDİLER

Büyükşehir’in desteği Balıkesirli çiftçinin yüzünü güldürüyor

Atakum Belediyesi atık yağları geri dönüşüme kazandırırken doğayı koruyor

İLAN

TEMAD 40. Yılını Kutladı

BAŞKAN ALTAY: “BEYŞEHİR YAKA MANASTIR TABİAT PARKI KONYA’YA YAKIŞIR HALE GELECEK”

Yenimahalle’de Meme Kanserine Dikkat Çekildi

Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Kırgız ve Kazak Mevkidaşlarıyla Görüştü

ÜNYE BELEDİYESİN’DEN TEMİZ BİR DÜNYA FARKINDALIĞI

BAŞKANIMIZ, ALİYA İZZETBEGOVİÇ’İ VEFATININ YIL DÖNÜMÜNDE SAYGI VE RAHMETLE ANDI

Önsen ve Dönüklü’ye Yeni Toplu Taşıma Araçları Hizmete Başladı!

Başkan Görgel: “Muhtarlarımızın Sesine Daima Kulak Veriyoruz”

7. Kayseri Kitap Fuarı’nın 7’nci Gününde de Kitapseverler Memnun Ayrıldı

Biyosidal Ürün Uygulamaları Devam Ediyor

İmam Hatip Okullarının 73. kuruluş yıldönümü vesilesiyle, Dinar İmam Hatip Lisesi Müdürü Mitat Coşkun, Hafız İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Çetin, Şehit İzzet Taşbaş İmam Hatip Ortaokulu Müdür Yardımcısı Kasım İrioğlu ve öğrenciler, Dinar Belediye Ba