RESSAM AHMET YAKUPOĞLU’NUN AZİZ HATIRASI YAŞATILIYOR

CHP 25.10.2024 01:27:07 0
RESSAM AHMET YAKUPOĞLU’NUN AZİZ HATIRASI YAŞATILIYOR
Kütahya Belediye Başkan Yardımcımız Haşim Ertekin, şehrimizin manevi mimarlarından merhum Ressam Ahmet Yakupoğlu’nun aziz hatırasına hürmeten Kütahya Kültür ve Tanıtım Vakfı (KÜTAV) tarafından düzenlenen, Ressam Ahmet Yakupoğlu Anıtı açılış törenine katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, açılış konuşmalarının ardından Ahmet Yakupoğlu’nun şiiri okunarak büyük sanatçımız vefa ile anıldı. Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nda gerçekleşen açılışın şehrimize hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkan Yardımcımız Ertekin, anıtın şehrimize kazandırılmasına katkıda bulunan herkese teşekkürlerini sundu.

Kurdele kesimi ile sona eren Ressam Ahmet Yakupoğlu Anıtı açılış törenine, Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Belediye Başkan Yardımcımız Haşim Ertekin, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, il protokolü, sanat ve iş dünyasının temsilcileri ile vatandaşlarımız katıldı. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

Antalya, Kepez’in gözlem etkinliğinde buluştu

-BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN KİRALAMA İHALESİ

RESSAM AHMET YAKUPOĞLU’NUN AZİZ HATIRASI YAŞATILIYOR

Kültür Mahallesi’nin sorunları yerinde görüşüldü

8. Mehmet H. Doğan Ödülü'nün sahibi Hasan Turgut oldu

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KADINLARA DESTEK: KADIN EMEĞİ PAZARI KAPILARINI AÇTI

Cumhuriyet Coşkusu Bolu Belediyesi ile yaşanacak

ÇEŞME BELEDİYESİ’NDEN OVACIK’A KÜTÜPHANE VE ETÜT MERKEZİ

KENT LOKANTASI ÇOK YAKINDA AÇILIYOR

19°