RAMAZANIN BEREKETİ SOKAKLARA TAŞTI

AK PARTİ 28.03.2024 00:44:55 0
RAMAZANIN BEREKETİ SOKAKLARA TAŞTI

Kağıthane Belediyesi tarafından ilçenin bölgesel mahallelerinde sokak iftarı programları düzenleniyor.



Kağıthane'de bu ramazanda da gelenek bozulmadı. Havaların mevsim normallerinde seyretmesiyle iftar sofraları sokaklara taştı. Kağıthane Belediyesi bu ramazanda da mahallelerde sokak iftarları düzenleyerek komşuları bir araya getiriyor. Mahallelerinde kurulan iftar sofralarına katılan binlerce vatandaş, oruçlarını bir arada açmanın manevi hazzını yaşıyor.

Ramazanda çocuklar da unutulmadı. Ramazanı en güzel şekilde hatırlamaları için iftardan hemen önce Hacivat-Karagöz, Nasreddin Hoca, İbiş, maskotlar ve animasyon ekibi çocukların eğlencesi için alandaydı.

Bu ramazan düzenlenen sokak iftarlarının ilki Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ne kuruldu. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan sokak iftarında dualar edildi, ezanın okunmasıyla mahalle sakinleri hep bir arada oruçlarını açtı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin de orucunu komşularıyla birlikte açtı. Başkan Öztekin'e vatandaşların ilgisi yoğundu. Kağıthane Belediyesi'nin geleneksel ramazan etkinliklerini hatırlatan Başkan Öztekin, teravih sonrası tüm mahalle sakinlerini Kağıthane Meydanı'ndaki programlara davet etti.

Kağıthane Belediyesi, Meydan'daki etkinlik alanında her akşam ünlü bir ismi ağırlıyor. Söyleşi, dinleti ve gösteriler eşliğinde ramazana özel programların sahnelendiği Kağıthane Meydanı'na her akşam binlerce İstanbullu akın ediyor.


İstanbul,Kağıthane Belediyesi

BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER, 50 METRELİK BULVAR YOLUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

Başkan Büyükkılıç’tan Avrupa Spor Şehri Kayseri’ye “Spor Köyü” Projesi

Çocuk Kütüphanesi 2024 Mayıs Ayı Etkinlik Takvimi

23 NİSAN’DA MAKAM ÇOCUKLARIN

KONYA BÜYÜKŞEHİR'DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

Belediyemizde Fide Dağıtımı Devam Ediyor

BURSA’NIN FETHİNİN 698’İNCİ YIL DÖNÜMÜ, ŞEHRİN OSMANLI EGEMENLİĞİNE GİREREK DEVLETE BAŞKENT OLMASI YOLUNDA BÜYÜK ÖNEM TAŞIYAN BALABANBEY KALESİ’NDE DÜZENLENEN TÖRENLE KUTLANDI.

Büyükşehir’in ‘Sıra Gecesi’ Müzikseverleri Bekliyor

23.2°