Ramazan Bayramı Toplu Bayramlaşma

AK PARTİ 24.04.2024 15:51:45 0
Ramazan Bayramı Toplu Bayramlaşma
Bugün saat 14.00'te İlçemiz Cumhuriyet Parkında başlayarak Huzurevi, Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Şehidimiz İsa Usta'nın babası Mustafa Amcamıza gerçekleştirdiğimiz bayramlaşma ziyaretlerinde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Kaymakamımız Burak YILMAZ ve idare amirleri ile bayramlaşmaya katılan değerli vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.
Bayramlaşma programımız 11 Nisan 2024 Perşembe günü (Bayramın 2. gününde) Belediyemizde devam edecektir.
Bu gün vesilesiyle başta şehit aileleri ve gazilerimiz ile yakınları olmak üzere Ilgazlı vatandaşlarımızın, ilimiz ve ülkemizdeki insanımızın ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı bir kere daha tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarız.

Çankırı,Ilgaz Belediyesi

Başkan Büyükkılıç, Bisikletseverlerle ' Sağlıklı Yaşamın Keyfini Birlikte Sürelim' Sloganı İle Pedal Çevirdi

“Kaynarca, Hak Ettiği Yatırımlarla Güzel Bir Kimlik Kazanacak”

TEŞRİF-İ MEVLANA ETKİNLİKLERİ ZİYARETÇİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ