RAHMET VE SAYGIYLA ANIYORUZ

DİĞER 28.04.2024 00:38:45 0
RAHMET VE SAYGIYLA ANIYORUZ

Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu unvanlarına sahip olan, güreş dünyasının efsane isimlerinden hemşerimiz Celal ATİK'in ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, mesajında, "Hemşerimiz ve spor camiamızın değerli isimlerinden biri olan Celal ATİK'i ölüm yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Türk sporuna büyük katkıları olan ve uluslararası arenada ülkemizi gururla temsil eden bu değerli spor adamı, güreş dünyasında unutulmaz bir iz bırakmıştır. Celal ATİK’in ismi her zaman başarılarıyla anılacak ve spor sevgisiyle dolu yaşamıyla gelecek nesillere örnek olmaya devam edecektir" ifadelerine yer verdi.

Yozgat,Yozgat Belediyesi

Eş Başkan Bucak: Engelliler Daire Başkanlığı’nı kuracağız

Amatör spor birliklerinden Eş Başkanlara ziyaret

EŞBAŞKANLARIMIZ ENGELLİLER İLE BULUŞTU