PLAJ VOLEYBOLU KURSU BAŞLADI

CHP 8.07.2024 14:00:10 0
PLAJ VOLEYBOLU KURSU BAŞLADI

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen plaj voleybolu kursu yoğun katılımla başladı.

Tepebaşı Belediyesi, çocukların yaz mevsimini verimli ve sağlıklı biçimde geçirmesi için düzenlediği etkinlikleri sürdürüyor.

Bu kapsamda gerçekleştirilen plaj voleybolu kursu yoğun katılımla başladı. Her cumartesi Tepebaşı Belediyesi ana hizmet binasının yanında bulunan kum sahada gerçekleşen kursa 11-17 yaş arası 100 çocuk katıldı. Uzman eğitmenler eşliğinde plaj voleybolunun kurallarını öğrenen çocuklar, hem fiziksel hem zihinsel hem de sosyal açıdan kendilerini geliştiriyor.

30 Ağustos’a kadar devam edecek kurs hakkında bilgi almak isteyenler 0 (530) 158 34 28 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

FRANSA ANKARA BÜYÜKELÇİSİ BAŞKAN ÜNLÜCE’Yİ ZİYARET ETTİ

​İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri Foça’daki yangına müdahaleyi sürdürüyor

Büyükşehir, ‘Mersin 33 Kart’ı Tüm Ulaşım Ağına Yaymayı Sürdürüyor

Bandırma Kitap Günleri’nin 7. Günü Tüm Coşkusuyla Devam Ediyor!

ŞEHİR HASTANESİ ÇEVRESİNDEKİ YOLLAR AÇILIYOR

Temiz bir Balıkesir için “Atma Hareketi” başlıyor