PERSONELİMİZE KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ VERİLDİ

CHP 5.10.2024 17:08:41 0
PERSONELİMİZE KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ VERİLDİ
Kütahya Belediyemiz ve Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) iş birliği ile, belediye personelimize "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitimleri" verildi.

Kadına yönelik şiddeti önleme ve bilinçlenme çalışmalarına destek sağlamak amacıyla gerçekleşen eğitime katılan personelimiz, konferansı büyük bir ilgiyle takip ederek, dikkatle dinledi.

Kadına yönelik şiddetin önlenmesi konusunda kalıcı bir bilinç oluşturmayı amaçlayan eğitim kapsamında; kadına yönelik şiddet, şiddet türleri, kadın erkek fırsat eşitliği, şiddetle mücadelede ilgili kanunlar, haklar ve hizmetler, şiddete maruz kalan kadınla çalışma ilkeleri, kadın ruh sağlığı, travma ile baş etme, kriz anında müdahale konuları ele alındı.

Belediye Başkan Yardımcımız Haşim Ertekin’in de katılımıyla gerçekleşen eğitimde personelimiz, şiddet durumunda alınacak önlemler, yasal haklar ve başvurulabilecek kurumlar hakkında detaylı bilgi sahibi olurken, eğitimde empati kurmanın ve toplumsal duyarlılığın önemine de vurgu yapıldı.

Kütahya Belediyemiz, bu tür eğitim programlarını sürdürerek toplumsal konularla ilgili vatandaşlarımızı ve personelimizi bilinçlendirmeye devam edecek. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi

ETİMESGUT BELEDİYESİ´NDEN 4 EKİM DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜNE ÖZEL SERGİ

Başkan Bozbey; “Desteklerimizle tarım alanları ekilecek, hayvancılık gelişecek”

Keçiören, yenilikçi projeleri ile TEKNOFEST’te

ŞEHİTKAMİL ZABITA EKİPLERİNDEN DEV OPERASYON

İZMİT BELEDİYESİNDEN KADINLARA YÖNELİK TOPLUMSAL CİNSİYET EŞİTLİĞİ ANKETİ

Sevindi: ‘Anayasa Mahkemesi’nden çıkacak iptal kararı, hayvanlar için hayati önemdedir’

Ankara’nın Başkent Oluşunun 101. Yılı Fotoğraf Sergisiyle Kutlanıyor

PERSONELİMİZE KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE EĞİTİMİ VERİLDİ

Ankara Beypazarı’nda Mersin Rüzgarı Esti

31.5°