Pendik Zabıtası Okul Kantinlerini Denetledi

AK PARTİ 1.10.2024 00:34:16 0
Pendik Zabıtası Okul Kantinlerini Denetledi

İlçe genelindeki okulların kantinlerini ve okulların çevresinde gıda satışı yapılan işletmeleri denetleyen Pendik Belediyesi Zabıta Ekipleri, mevzuat hükümlerine aykırılık tespit eden işletmelere cezai işlem uygulandı.

Pendik Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçe genelindeki okulların kantinlerini denetledi. Gıda mühendisleriyle yapılan uygulamada hijyen, ruhsat kontrolü, fiyat tarifesi ve kantinlerde satılmaması gereken ürünlerin denetimleri gerçekleştirildi. Belediye ekipleri, aynı uygulamayı okulların çevresinde bulunan bakkal ve kafe gibi gıda satışı yapılan yerlerde de yaptı. Pendik Zabıta Ekipleri, denetimler sonrasında yaptıkları açıklama öğrencilerin sağlıklı koşullarda beslenmesine yönelik denetimlerin süreceğini vurguladı.

İstanbul,Pendik Belediyesi

KAHTA BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI ETKİNLİĞİNE YOĞUN İLGİ

Başkan Geçit, Turgut Özal Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğrencilerini Ağırladı

Başkan Görgel: “Şehrimizin Ürünlerinin Verimlilik ve Pazar Payını Artıracağız”