AK PARTİ 1.10.2024 00:34:16 0
Pendik Zabıtası Okul Kantinlerini Denetledi

İlçe genelindeki okulların kantinlerini ve okulların çevresinde gıda satışı yapılan işletmeleri denetleyen Pendik Belediyesi Zabıta Ekipleri, mevzuat hükümlerine aykırılık tespit eden işletmelere cezai işlem uygulandı.

Pendik Belediyesi Zabıta Ekipleri, ilçe genelindeki okulların kantinlerini denetledi. Gıda mühendisleriyle yapılan uygulamada hijyen, ruhsat kontrolü, fiyat tarifesi ve kantinlerde satılmaması gereken ürünlerin denetimleri gerçekleştirildi. Belediye ekipleri, aynı uygulamayı okulların çevresinde bulunan bakkal ve kafe gibi gıda satışı yapılan yerlerde de yaptı. Pendik Zabıta Ekipleri, denetimler sonrasında yaptıkları açıklama öğrencilerin sağlıklı koşullarda beslenmesine yönelik denetimlerin süreceğini vurguladı.

İstanbul,Pendik Belediyesi

Taraklı’nın yeni yüzü bölge halkı ve misafirlerden tam not aldı

Başkan Görgel: “Çağlayancerit Cevizi Gibi Şehrimizin Tüm Değerlerine Sahip Çıkıyoruz”

BÜYÜKŞEHİR ORTAKLIĞINDAKİ KARKAMIŞ ARKEOPARKI'NDAKİ GEÇ HİTİT SARAY ALANI KORUYUCU ÇATISI AÇILDI