Pendik Belediyesinin 2025 Yılı Bütçesi Kabul Edildi

AK PARTİ 11.10.2024 08:44:44 0
Pendik Belediyesinin 2025 Yılı Bütçesi Kabul Edildi

Pendik Belediyesinin 2025 Yılı Bütçesi, Belediye Meclisinde oy çokluğuyla kabul edilerek 8 Milyar 500 Milyon TL oldu. Bu yıl da yatırım ve sosyal destek ağırlıklı bir bütçe hazırlandığını belirten Başkan Ahmet Cin: “Bütçenin önemli bir kısmını sosyal yardımlara ayırıyoruz. Bu hizmetlere aynı şuurla devam edeceğiz. Pendik’in sürdürülebilir kalkınmasını desteklemek, toplumsal yaşam kalitesini artırmak için çalışmayı sürdüreceğiz.” diyerek yeni bütçenin hayırlı olmasını diledi.

Pendik Belediyesinin 2025 Yılı Belediye Bütçesi, mecliste düzenlenen ekim ayı toplantısında belli oldu. Yeni yıl için hazırlanan 8 Milyar 500 Milyon TL tutarındaki bütçe, yapılan oylama sonucunda kabul edildi. Performans Programı ve 2025-2029 Strateji Planı’nın da kabul edildiği toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ahmet Cin, bu yıl da yatırım ve sosyal destek ağırlıklı bir bütçe hazırlandığını ifade ederek “Bütçenin önemli bir kısmını yatırım ve sosyal yardımlara ayırıyoruz. Bu hizmetlere aynı şuurla devam edeceğiz. Pendik’in sürdürülebilir kalkınmasını desteklemek, toplumsal yaşam kalitesini artırmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Yeni bütçe hayırlı olsun” dedi.

“Sıfır atık konusunda pilot ilçe olacağız”
Stratejik kalkınma planı konusunda açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Cin, çevre konusundaki yatırımlara değindi. Son yatırımlarla yeşil alan miktarının 1 milyon 350 bin metrekareye çıktığını, park sayısının da 224'e yükseldiğini hatırlatan Başkan Ahmet Cin: “Çevreye büyük önem veriyoruz. Doğa en önemli varlığımız. Çevre dostu projeler geliştirmekteyiz. Bu yıl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığıyla Pendik’in sıfır atık konusunda pilot ilçe olması için görüşmeler devam ediyor. Sıfır atıkta hem Türkiye hem de uluslararası düzeyde önemli bir noktadayız.” şeklinde konuştu.


İstanbul,Pendik Belediyesi

3 bin metrelik hat ile Ferizli’nin iki mahallesine kesintisiz içme suyu

Bağcılarlı Sporculardan Büyük Başarı

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya, Karabük Elit Masterler Veteran Futbol Takımının Antrenmanını Ziyaret Etti

Büyükşehir en kritik güzergahlarda insan hayatını bu uygulamayla koruyor

TÜRKİYE DEPREM, SEL VE YANGIN ACİL İMAR PROJESİ (TEFWER) KAPSAMINDA İTFAİYE ARAÇLARI ALIMI

Başkan Büyükkılıç’tan Sağlık ve Spor İçin “Yüksek İrtifa” Vurgusu

Belediye Başkanımız Özkan Çetinkaya Kayabaşı Mahallesinde Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu

ÇOCUKLAR, HALİLİYE BELEDİYESİ İLE FUTBOLA YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

Kaymakam Özyiğit ve Başkan Büyükgöz Bayrak Töreninde

28.9°