Pençe – Kilit Şehidi Mehmet Ali Horoz Dualarla Anıldı

AK PARTİ 25.06.2024 19:40:11 0
Pençe – Kilit Şehidi Mehmet Ali Horoz Dualarla Anıldı

Pençe – Kilit operasyonu bölgesinde şehit düşen P. Asb. Çvş. Mehmet Ali Horoz’un Mevlid-i Şerif programına katılan Başkan Görgel, “Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kuzey Irak’ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz için okutulan Mevlid-i Şerif programına katıldı. Vali Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem ve İl Müftüsü Abdurrahman Kotan’ın da yer aldığı programda Başkan Fırat Görgel, şehit ailesi ve yakınlarının acılarını paylaşarak taziyelerini iletti. Başkan Görgel, “Sayın Valimiz ve şehir protokolümüz ile birlikte şehidimiz Mehmet Ali Horoz kardeşimiz için okutulan Mevlid-i Şerif programına katılarak şehidimizi dualarla andık. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi

PEAK Deprem Tatbikatı, Gerçeğini Aratmadı

ÜNYE, DENİZ ŞENLİĞİNDE BULUŞUYOR

Başkan Doğan: “Kırmızı beyazlı sevdamız Samsunpor’umuzun 59. yaşı kutlu olsun”