Patnos'un Kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü

AK PARTİ 29.04.2024 12:38:08 0
Patnos

Belediye Başkanımız Abdulhalık Taşkın, Patnos'un Kurtuluşunun 106. Yıl Dönümünü Anmak İçin Çelenk Sundu

Belediye Başkanımız Abdulhalık Taşkın, 14 Nisan Patnos'un Düşman İşgalinden Kurtuluşu'nun 106. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunan Başkan Taşkın, yaptığı konuşmada Patnos'un kurtuluşunun önemini vurguladı. Taşkın, "Bugün, Patnos'umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bu vesileyle, bu toprakları bize vatan kılan atalarımızı ve şehitlerimizi saygıyla anıyorum" dedi.

Taşkın, Patnos'un kahraman bir geçmişe sahip olduğunu ve bu geçmişe layık olmak için çalışmaları sürdürdüklerini de söyledi. Taşkın, "Patnos'umuz, her zaman vatan sevgisi ve kahramanlığıyla öne çıkmış bir ilçemizdir. Biz de bu kahraman geçmişe layık olmak için çalışıyoruz. Patnos'umuzu daha modern, daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz" diye konuştu.

Ağrı,Patnos Belediyesi

SELÇUKLU BELEDİYESİ HALK OYUNLARI EKİBİ “ZENİCA ÇOCUK ŞENLİĞİ”NDE SAHNE ALDI

İnegöl Belediyesi Çiftçisinin Yanında

Sultangazi Belediyesi’nden Engelli Birey ve Aileleri için Eğlenceli Piknik