Patnos'ta Yeni Yol Açma ve Genişletme Çalışmaları Başladı!

AK PARTİ 29.04.2024 12:38:03 0
Patnos

Patnos'ta Yeni Yol Açma ve Genişletme Çalışmaları Başladı!

Belediye Başkanımız Abdulhalık TAŞKIN, ulaşımı kolaylaştırmak ve vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için yeni yol açma ve genişletme çalışmalarının başladığını duyurdu.

Yeni Mahalle'de Hizmet Odaklı Yeni Sayfa

Başkan TAŞKIN, yaptığı açıklamada, özellikle Yeni Mahalle'de ulaşım sorununa çözüm bulmak için çalışmalar başlattıklarını söyledi. Taşkın, "Yeni Mahalle'de uzun yıllardır ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlarımız için yepyeni bir sayfa açıyoruz. Bu mahallemizde yeni yollar açarak ve mevcut yolları genişleterek ulaşımı kolaylaştıracağız. Bu sayede vatandaşlarımızın yaşam kalitesini de yükseltmiş olacağız" dedi.

Her Şey Değişecek, Daha Güzel Bir Gelecek

TAŞKIN, Patnos'ta tüm alanlarda büyük bir değişim yaşanacağını da vurguladı. TAŞKIN, "Bu şehirde her şey değişecek ve daha güzel bir geleceğe adım atacağız. Ulaşım, altyapı, eğitim, sağlık, spor gibi tüm alanlarda yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Patnos'u modern ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz" diye konuştu.

Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Yeni yol açma ve genişletme çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Yeni Mahalle'de ulaşım sorunu büyük ölçüde çözümlenmiş olacak.

Ağrı,Patnos Belediyesi

Büyükşehir’in Kayseri Kariyer Merkezi Projesi ile 5 Bin 757 Kişi “İş” Buldu

Büyükşehir’den Kaybis Açıklaması: “Kamu Malına Karşı Hassas Olunması İnsanî ve Millî Bir Görevimizdir”

Başkan Büyükkılıç’a İstihdam Fuarına “Ücretsiz Ulaşım” Teşekkürü