Patnos'ta Yeni Bir Yol Hikayesi Başladı!

AK PARTİ 9.10.2024 17:12:55 0
Patnos

Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın'in talimatlarıyla başlatılan ve uzun süren emeklerin ardından tamamlanan asfaltlama çalışmaları, ilçede büyük bir sevinçle karşılandı. Başkan Taşkın, yaptığı açıklamada, "Uzun süredir beklenen bu çalışmanın tamamlanmasıyla hemşehrilerimizin ulaşım imkanları daha da rahatladı. Sabır gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Ayrıca, gece gündüz demeden çalışan tüm personelime de emeklerinden dolayı teşekkür ederim." dedi.

4.6 Kilometrelik Yeni Yol

Eski Erciş Caddesi'nde gerçekleştirilen 4,6 kilometrelik asfaltlama çalışmalarıyla birlikte yolun taşıma kapasitesi artırıldı ve daha güvenli hale getirildi. Yeni yol, ilçenin farklı bölgelerine ulaşımı kolaylaştırarak hem vatandaşların hem de ticari araçların kullanımına sunuldu.

Patnos Belediyesi, ilçenin gelişimine yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yeni yapılan yol, ilçenin çehresini değiştirerek vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefliyor.

Ağrı,Patnos Belediyesi

Gelin Adayları Belediyemiz Mimar Sinan Sosyal Tesisi´nde Saçlarını Yaptırıyor

12 Adet Yeni Tenis Kortunu İnceleyen Başkan Büyükkılıç: “Hayallerimiz Bir Bir Gerçekleşiyor”

Başkan Büyükkılıç: "Şehrimizi 7’nci Kayseri Kitap Fuarı Heyecanı Sardı”

Başkanımız TEKNOFEST´i Ziyaret Etti

GAZİ YARI MARATONU İÇİN BAŞVURULAR 14 EKİM’DE BAŞLIYOR

BAŞKAN ÖNTÜRK MİKSER ŞOFÖRÜNÜ VE FİRMALARI UYARDI!

Patnos'ta Yeni Bir Yol Hikayesi Başladı!

Başkanımız Gençleri Gaziantep FK´lı Oyuncularla Buluşturdu

Eskipazar Belediyesi Faaliyet Raporları