Patnos'ta İzinsiz Kazılarla Mücadele:Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın'dan Sert Tepki ve Net Uyarı

AK PARTİ 25.10.2024 14:30:54 0
Patnos

Patnos Belediyesi, şehir genelinde yaptığı yol çalışmaları ve yeni yolların yapımına devam ederken, Aksa Doğalgaz ve Aras Edaş müteahhitleri tarafından izinsiz yapılan kazılar, Başkan Abdulhalık Taşkın’ın sert tepkisine neden oldu. Belediye Başkanı Taşkın, hem yapılan hizmetlerin engellendiğini hem de halkın bu tür tahribatları hak etmediğini vurguladı.

Başkan Taşkın açıklamasında şunları söyledi:

"Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yeni yollar yapıyoruz, altyapı projeleri geliştiriyoruz, şehrimizi güzelleştiriyoruz. Ancak, Aksa Doğalgaz ve Aras Edaş müteahhitleri tarafından izinsiz yapılan kazılar, yollarımıza büyük zarar veriyor. Bu yollar vatandaşlarımızın hakkıdır. Onlara bu tür zararları reva görmek kabul edilemez. Hem büyük emek harcanarak yapılan yolların hem de halkımızın emeklerinin boşa gitmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Vatandaşlarımız bu tür tahribatları hak etmiyor. Buraya halkımıza hizmet vermek için geldik ve bu hizmetin önünde duran her türlü engeli ortadan kaldıracağız. Bundan sonra, hiçbir tahribata izin vermeyeceğiz."

Başkan Taşkın, belediyenin halkın hizmetinde olduğunun altını çizerek, izinsiz ve düzensiz yapılan çalışmaların takipçisi olacaklarını vurguladı. Ayrıca, tüm müteahhitleri kurallara uymaya davet eden Taşkın, belediyenin şehirde düzen ve kaliteyi artırmaya yönelik çalışmalara aralıksız devam edeceğini belirtti.

Patnos halkının yaşam kalitesini artırmak için çalışan Başkan Taşkın, hizmetlerinde geri adım atmayacağını ve halkın haklarını koruyacağını bir kez daha kararlılıkla dile getirdİ


Ağrı,Patnos Belediyesi

GENÇLİK MECLİSİ’DEN “KONYA KİTAP GÜNLERİ”NDE ANLAMLI STANT

Güçlü altyapı projeleri ile su kayıplarına geçit yok

BAKAN TEKİN HATAY’DA 3 OKULU EĞİTİME AÇTI

Büyükşehir’in Toplu Taşımadaki İlk RES Projesi’nde Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor

ÜNYE YENİ ADLİYE BİNASI YER SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Başkan Büyükkılıç’tan Türk Milleti’ne Baş Sağlığı Mesajı

BAŞKAN DİNÇER, VALİ KUMBUZOĞLU İLE BİRLİKTE İL JANDARMA KOMUTANLIĞI’NA YAPILAN MESCİDİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

BAŞKAN GENÇ: KATİL İSRAİL SOYKIRIMIN HESABINI VERECEK

Başkan Mehmet Kuş Vatandaşlar, Muhtarlar ve STK Temsilcilerini Dinledi

19°