Tarih: 27.10.2024 06:46

PATNOS'TA BİR İLK: BAŞKAN TAŞKIN BETON YOL PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Patnos Belediyesi, ilçede ilk defa hayata geçirdiği beton yol uygulaması ile Cumhuriyet Mahallesi (Kanice) yolunda başlattığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Dünya genelinde yaygın olarak tercih edilen ve uzun ömürlü olması nedeniyle yüksek verimlilik sağlayan ‘Beton Yol’ uygulaması, Patnos Belediyesi'nin altyapı çalışmalarında yenilikçi bir adım olarak öne çıkıyor. Yaklaşık 5 kilometre uzunluğundaki yol, yerli çimento, agrega ve su karışımından oluşan özel bir malzeme ile inşa ediliyor. Bu karışım, finişer ile serilerek silindirlerle sıkılaştırılıyor ve yaz-kış demeden her mevsimde dayanıklılık gösteriyor.

Çalışmaların başlaması dolayısıyla kurban kesimi gerçekleştirerek projeye hayırlı olmasını dileyen Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın, yaptığı açıklamada, “Patnos'ta kalıcı ve sağlam altyapı hedefimiz doğrultusunda yürüttüğümüz beton yol çalışmalarının halkımıza uzun yıllar hizmet edeceğine inanıyoruz. İlçemize kazandırdığımız bu yenilik, yollarımızın kalitesini artırırken ekonomik bir çözüm sunuyor. Destek veren tüm ekiplere teşekkür ederim," dedi.


Ağrı,Patnos Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —