Patnos Belediyemiz, sanayi sitemizi daha yaşanabilir hale getirmek için kolları sıvadı!

AK PARTİ 30.09.2024 18:23:33 0

Patnos Belediyesi, ilçenin sanayi sitesinin daha temiz ve düzenli bir hale gelmesi için önemli bir adım attı. Temizlik ekipleri tarafından gerçekleştirilen kapsamlı temizlik çalışmasıyla birlikte sanayi sitesindeki atıklar toplandı. Bu sayede hem çalışanların hem de çevre sakinlerinin yaşam kalitesi artırıldı. Patnos Belediyesi'nin titiz çalışmalarıyla ilçemizin sanayi sitesi yepyeni bir görünüme kavuştu. Temizlik ekipleri tarafından gerçekleştirilen kapsamlı çalışmayla birlikte sanayi sitesi, hem çalışanlar hem de çevre sakinleri için daha sağlıklı ve estetik bir alan haline geldi. Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın, yaptığı açıklamada temizlik çalışmalarının devam edeceğini ve ilçenin her köşesinin daha yaşanabilir hale getirileceğini belirtti.

Ağrı,Patnos Belediyesi

Büyükşehir, Özel Vatandaşlara Tramvay Heyecanı Yaşattı

BAKAN YUMAKLI, GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR’İ ÖRNEK GÖSTERDİ: "ÇOK İYİ BİR ÇEKİM GÜCÜ VAR"

ŞEHİR TİYATROSU YAYLADAĞI’NDA