PATNOS BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ABDULHALIK TAŞKIN VATANDAŞLARLA İÇ İÇE OLMAYA DEVAM EDİYOR

AK PARTİ 28.09.2024 01:40:23 0

Patnos  Belediye Başkanımız Sayın Abdulhalık Taşkın, vatandaşlarla iç içe olmaya devam ediyor. Başkan Taşkın, düzenli olarak gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleriyle hem hemşerileriyle sohbet etme fırsatı buluyor hem de ilçenin nabzını tutuyor.

Sabah saatlerinde   sanayi sitesini ziyaret eden Başkan Taşkın, bir bir işyerlerini dolaşarak esnaflarla yakından ilgilendi. İşletme sahipleriyle sohbet eden Başkan Taşkın, sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundu. Esnaf da, Başkan Taşkın'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Taşkın'dan Sanayi Esnafına Destek Sözü

Ziyaretlerinde esnafın sorunlarına kulak veren Başkan Taşkın, "Sanayimiz ilçemizin önemli bir gücü. Bu nedenle esnafımızın her zaman yanında olmaya özen gösteriyoruz. Sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye çalışıyoruz. İnşallah birlikte daha güzel günlere ulaşacağız." dedi.

Ağrı,Patnos Belediyesi

Belediye Personeline ‘Narkorehber Eğitim’ Semineri

BÜYÜKŞEHİR'İN İYİLİK MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

Ofis Sanat Merkezi bu atölyeyle çocukların hayallerini sanatla süsleyecek