Patnos Belediye Başkanı Taşkın'dan Gazze'ye Destek Yürüyüşü

Patnos Belediye Başkanı Taşkın

Patnos Belediye Başkanı Taşkın'dan Gazze'ye Destek Yürüyüşü
Patnos'tan Gazze'ye Güçlü Bir Ses
Patnos'ta düzenlenen yürüyüşle Gazze'deki insanlık dramına bir kez daha dikkat çekildi. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının yıl dönümünde düzenlenen yürüyüşe, Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın, Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Taşdemir, sivil toplum kuruluşları, Kızılay gönüllüleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yürüyüşte yapılan açıklamada, "Gazze'de yaşananlar insanlık suçu" denilerek İsrail'in vahşeti kınandı. Patnos Belediye başkanımız Abdulhalık Taşkın, "Gazze'deki masum insanların çığlıkları bizi harekete geçiriyor. Biz susmayacağız!" dedi.Patnos Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Alpaslan, yaptığı konuşmada, "Biz Türkiye olarak mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz. Dünya sussa da Türkiye susmaz" dedi.
Yüzlerce kişinin katıldığı yürüyüşte, "Gazze yalnız değildir", "İşgalci İsrail" gibi sloganlar atıldı. Katılımcılar, ellerinde taşıdıkları Türk bayrakları ve dövizlerle birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Patnos'tan Gazze'ye Güçlü Bir Ses

Ağrı,Patnos Belediyesi

Bağcılar’da 7 çift, Bakan Yumaklı’nın Şahitliğinde Dünya Evine Girdi

4.Pati Şenliği’nde hayvanseverler ve can dostları buluştu