Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın , Patnos sokaklarını ziyaret ederek esnaf,vatandaşlar ve çocuklar ile sohbet etti

AK PARTİ 25.09.2024 13:03:29 0

Patnos Belediye Başkanı Abdulhalık Taşkın Patnos sokaklarına ziyarette bulundu. Burada esnaf ,vatandaşlar ve çocuklar ile bir araya gelen Başkan Taşkın, samimi sohbetlere katıldı. Patnos'un sokaklarında yürüyerek esnaf ve hemşehrileriyle buluşan Başkan Taşkın, birkaç güzel söz ve kalpten bir selamın en güzel hediye olduğunu belirtti. Başkan Taşkın’ın gerçekleştirdiği bu ziyaretten memnuniyet duyan Patnos'lu esnaf ve vatandaşlar da taleplerini ileterek teşekkürlerini sundular.

Ağrı,Patnos Belediyesi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu Sandıklı’yı Ziyaret Etti

GASTROANTEP FESTİVALİ DOLU DOLU GEÇİYOR

KÂĞITHANE BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE BAKIM VE YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR