PARK VE BAHÇELERİN BAKIM VE ONARIMI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

AK PARTİ 2.07.2024 19:36:07 0
PARK VE BAHÇELERİN BAKIM VE ONARIMI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

PARK VE BAHÇELERİN BAKIM VE ONARIMI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

 

BAŞKAN DİNÇER; ‘’BİZ YAPIYORUZ SİZ KORUYUN’’

 

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in girişimleri ile geçtiğimiz yıl hizmete alınan Kalanlar Millet Bahçesinin bakım ve onarım çalışmaları Aksaray Belediyesi ekiplerince rutin olarak gerçekleştiriyor.

 

Hizmete alındığı günden bugüne vatandaşların severek kullandığı Kalanlar Millet Bahçesi, özellikle yazın kavurucu sıcaklıklardan korunmak için vatandaşların cazibe merkezi haline geldi. Günün her saatinde güvenle kullanılan Millet Bahçesi’nde, yeni nesil oyun grupları ve kent mobilyalarında meydana gelen yıpranmalar için bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor.

 

Toplu kullanım alanlarında bulunan oyun gruplarının, kent mobilyalarının ve kamelyaların kullanımında vatandaşlarında hassasiyet göstermeleri gerektiğini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, park ve bahçelerin bakım ve onarımının rutin olarak yapıldığını belirtti. Park ve bahçelere ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Dinçer açıklamalarında şu ifadeleri kullandı; ‘’Şehrimizin yeniden ‘Yeşil Aksaray’ olarak anılması için görev sürecimiz boyunca yeşil alanlarımızı artırmak adına birçok çalışma gerçekleştirdik. Görev sürecimiz boyunca Gülümse Park, Fatih Millet Bahçesi, Şehit Eren Bülbül, Kalanlar Millet Bahçesi, Zafer Millet Bahçesi gibi büyük çaplı olmak üzere toplamda 53 adet yeni park yaptık.

 

Mevcut park sayımız 270’e yükseldi. 121 adet parkımızın aydınlatmasını yeniledik, 23 adet parkımıza Basketbol, Futbol, ve Voleybol sahaları yaptık. Millet bahçelerine, orta refüjlere ve diğer yeşil alanlara görev sürecimiz boyunca 135 bin adet fidanı toprakla buluşturduk. Şimdi bu alanlar vatandaşlarımız tarafından sevilerek kullanılıyor. Vatandaşlarımızdan takdir toplayan bu alanların bakımını da rutin olarak gerçekleştiriyoruz. Şehrimize nefes aldıran bu güzel alanları kullanırken vatandaşlarımızın da hassasiyet göstermesini istirham ediyoruz.’’ Dedi.


Aksaray,Aksaray Belediyesi

Alperen Berber Avrupa Şampiyonu

2024 Yılı Üretici Pazarı Listesi

Altyapı hizmetleri merkeze 50 kilometre mesafedeki Sarıcaali mevkiiyle buluştu

Büyükşehir’in raketi Konya’daki şampiyonaya damga vurdu

Çağlayancerit ve Türkoğlu’nda Muhtarlarla Toplantı Yapıldı

Büyükşehirli judocu Balkanlar’da gümüş madalyanın sahibi oldu

Yaşlılara ‘nefes’ olacak projede önemli gelişme

RAYLI SİSTEM YAPILACAK, REŞADİYE VİYADÜĞÜ KALKACAK

Başkan Büyükkılıç’a TÜGVA Heyetinden Ziyaret

33.2°