Pancar Deposu’nda yoga buluşmaları devam ediyor

CHP 7.05.2024 19:09:36 0
Pancar Deposu’nda yoga buluşmaları devam ediyor

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği yoga eğitimleri Pancar Deposu’nda devam ediyor. Mayıs ayı boyunca her hafta salı günleri düzenlenecek yoga etkinlikleri daha önceden kayıt yaptıran bütün kadınlara açık olacak.

Nilüfer Belediyesi tarafından hayata geçirilen Pancar Deposu, yoga buluşmalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği yoga etkinlikleri Mayıs ayı boyunca her hafta salı günleri tüm kadınlara açık olacak.
Yoga buluşmalarının ilki Pelin Arı Çekiç eğitmenliğinde gerçekleşti.  Nilüfer’in farklı mahallelerinden yaklaşık 50 kadının katıldığı etkinlik büyük ilgi gördü.  Matlarını alıp gelen kadınlar, nefes kontrolüyle egzersiz ve meditasyon yaptı. Ücretsiz gerçekleştirilen yoga buluşmaları, salı günleri 10.30 - 11.30 saatleri arasında Pancar Deposu’nda yapılacak.

Bursa,Nilüfer Belediyesi

GENÇLİK TİYATROSU YENİ OYUNU İLE TAM NOT ALDI

“Gençliğin bakış açısına ve projelerine öncelik vereceğiz”

SEYHAN'DAN ÖĞRENCİLERE, " SINAV KAYGISI" EĞİTİMİ