PAMUKLU BAĞLAR MEVKİİNDE ÇIKAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI.

DİĞER 14.09.2024 22:37:05 0
PAMUKLU BAĞLAR MEVKİİNDE ÇIKAN YANGIN KONTROL  ALTINA ALINDI.

Yangına 11 araç 40 personel ile müdahale edilerek kontrol altına alındı.
Muş Pamuklu Bağlar mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan ve kısa sürede büyüyen yangın kontrol altına alındı.
Yangına, 6 İtfaiye aracı, 3 pikap, 2 iş makinası ve 40 personel ile müdahale edilerek, kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının sürdüğü alanda incelemeler devam ediyor.
Eş Başkanımız Tuba Sayılğan, Eş Başkan Yardımcıları Bilal Çapın ve Mehmet Serkan Öztürk, yangın bölgesinde koordinasyon sağlamalarının ardından itfaiye müdürlüğüne geçerek, son durum hakkında bilgi aldı.
Eş Başkan Sayılğan, desteğe gelen personellere ve kendi imkanları ile yangına müdahale eden yurttaşlara teşekkür ederek, yangınla ilgili incelemelerin devam ettiğini belirtti.
‘Kurumlardan ve çevre Belediyelerden destek’
1 ekip UMKE, 1 Ekip AFAD, Emniyet Müdürlüğü 3 TOMA 6 personel, Elektrik arıza ekibi, Hasköy Belediyesi 1 araç, Kızılağaç Belediyesi 1 araç, Sungu Belediyesi 1 araç, Korkut Belediyesi 1 araç yangın söndürme çalışmalarında yer aldı.

Muş,Muş Belediyesi

Nevşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi’nde Müzik Kursları Başlıyor

“AY” otobüs hattı güzergâhı Oğlaklı TOKİ Konutlarına uzatıldı

İstasyon Mahallesi'nde 8 Yıllık Kronik Sorun Çözüldü