PAMUKKALE’DE ÇOCUKLAR BABALARIYLA SATRANÇ OYNADI

CHP 28.06.2024 17:33:10 0
PAMUKKALE’DE ÇOCUKLAR BABALARIYLA SATRANÇ OYNADI

T.C. Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği “Baba-Çocuk Satranç Etkinliği”nde babalar ve çocuklar birlikte satranç oynadı. Babalarıyla bir araya gelen miniklerin heyecanı gözlerinden okundu.

Gençlerin ve çocukların hem sosyal hem de sportif anlamda gelişimine katkı sunmak isteyen T.C. Pamukkale Belediyesi, ücretsiz kurslarına ara vermeksizin devam ediyor. Pamukkale Belediyesi’nin yoğun talep edilen kurslarından olan satranç branşında minik kursiyerleri babalarına karşı mücadele etti. Pamukkale Belediyesi’nin minik kursiyerleri, babalarıyla satranç maçı yaparak, hem eğlendiler, hem de kursta öğrendiklerini pratiğe döktüler.

ÇOCUKLAR BABALARIYLA MÜCADELE ETTİ

T.C. Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği “Baba-Çocuk Satranç Etkinliği” belediyenin YSE’de bulunan ana binasındaki Pamuk Kafe’de gerçekleşti. Kursiyerleri ve ailelerini Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Av. Uğur Çizmecioğlu ağırladı. Başkan Yardımcısı Çizmecioğlu, Pamukkale Belediyesi olarak, çocukların sosyal ve sportif yönden gelişimine katkı sunmak ve onları zeka oyunlarına teşvik etmek adına satranç gibi birçok branşta ücretsiz kurslar düzenlediklerini belirtti. Çizmecioğlu, “Pamukkale Belediyesi olarak çocuklarıyla iş yoğunluğu nedeniyle bir araya gelemeyen babaları Baba-Çocuk Satranç Etkinliği vesileyle buluşturmak istedik. Bugün burada çocuklarımızla ve babalarımızla bir araya gelmek bizleri mutlu etti. Pamukkale Belediyemizin bu dönem devam eden ve yeni açtığımız 51 branşta ücretsiz kursu var. Bu kurslarımızı halkımıza hizmet, onlarla bir arada olmak adına yapıyoruz” dedi. Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikle çocuklarıyla verimli bir kaç saat geçirme olanağı bulan babalar, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Pamukkale Belediyesi’nin satranç kursunun minik kursiyerleri babalarıyla kıyasıya mücadele ettiler. Etkinliğin sonunda, tüm çocuklara katılım belgeleri, madalyaları ve hediyeleri takdim edildi. Minik satranççılar, zihinsel ve motor becerilerini ortaya koyduğu bu turnuvadan, oldukça keyifli şekilde ayrıldı.


Denizli,Pamukkale Belediyesi

Büyükşehir'den Yılkı Atına 5 Saat Süren Tedavi

Ahmet Akın, personelinin arkasında durdu!

Bursa’da yangın seferberliği sürüyor

Mudanya Plajı, Büyükşehir kalitesiyle hizmete açıldı

Bursa Kent Konseyi’nde Ertuğrul Aksoy dönemi

Osman Kaan, Mamak’ın Gururu Oldu

Osman Kaan, Mamak’ın Gururu Oldu

EFSANELER 'ALTIN AYAKLAR' İLE YAŞATILIYOR

TEPEBAŞI KADINLARIN YANINDA

34°