ÖZEL BİREYLERDEN ÖZEL SERGİ

CHP 5.05.2024 13:14:54 0
ÖZEL BİREYLERDEN ÖZEL SERGİ

Tepebaşı Belediyesi merkezlerinde çalışmalara katılan özel bireylerin elinden çıkan eserler, ‘Farklı Benzerlikler’ isimli sergi ile beğeniye sunulacak.

Tepebaşı Belediyesi bünyesinde çalışmalarına devam eden özel gereksinimli bireyler, özel karma sergi ile Eskişehirliler ile buluşacak.

Belediye bünyesinde bulunan Engelli Sosyal Yaşam Merkezi, Gökkuşağı Kafe 1-2, Melih Savaş Yaşam Köyü Engelliler Montaj Atölyesi ve Melih Savaş Yaşam Köyü Engelliler Hobi Atölyesindeki özel bireylerin ellerinden çıkan çok sayıda eser, açılacak sergiyle beğeniye sunulacak. Atila Özer Karikatürlü Ev’de düzenlenecek serginin açılışı 8 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00’de gerçekleşecek.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de tüm Eskişehir halkını, sergiyi görmeye davet etti.

Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi

Başkan Tugay Samsun’da

19 Mayıs’ta toplu ulaşım yüzde 50 indirimli

Gençlik Bayramı'nda çocuklar da doyasıya eğlendi