Tarih: 28.09.2024 01:11

Otomobilin Camından Attığı Çöp Pahalıya Patladı

Facebook Twitter Linked-in

Bolu Belediyesi Çevreyi Kirletenlere Göz Açtırmıyor

Bolu Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 1 hafta boyunca titizlikle yürüttükleri mobese kaydı incelemesi sonucunda seyir halindeki aracın camından dışarıya çöp atan sürücüyü tespit ederek Emir ve Yasaklar Yönetmeliği’nin 13. Maddesi gereğince idari para cezası uyguladı.

Türkiye’nin en temiz şehirlerinden biri olma özelliğini koruyan Bolu’da, çevre kirliliğini önlemek amacıyla sert adımlar atan Bolu Belediyesi, son olarak 31 Temmuz 2024 itibariyle yürürlüğe koyduğu karar doğrultusunda yere izmarit ve çöp atanlara karşı idari para cezası uygulamaya devam ediyor.
Zabıta Müdürlüğüne gelen ihbar üzerine harekete geçen ekipler, titizlikle yürüttükleri 1 haftalık mobese kaydı incelemesi sonucunda Merkeze bağlı Borazanlar Mahallesi’nde seyir halindeyken aracının camından dışarıya çöp attığı tespit edilen H. C. İsimli sürücüye Emir ve Yasaklar Yönetmeliği’nin 13. Maddesi gereğince idari para cezası uyguladı.

Bolu,Bolu Belediyesi

Orjinal Habere Git