Osman Kaan, Mamak’ın Gururu Oldu

CHP 30.06.2024 18:10:03 0
Osman Kaan, Mamak’ın Gururu Oldu

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Türkiye Birincisi Mamak’tan çıktı.

Mamak Bilinç Koleji öğrencisi, LGS Türkiye Birincisi Osman Kaan Çalışan, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i ziyaret etti, mutluluğunu paylaştı.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında birinci olan öğrenci Osman Kaan Çalışan’ı makamında ağırladı. LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alan Çalışan’ı  tebrik eden Başkan Şahin, genç öğrenciye eğitim hayatında başarılar diledi.

LGS Türkiye Birincisi Osman Kaan’dan Başkan Şahin’e Ziyaret

Bilinç Koleji’nde öğrenim gören ve 4 Haziran’da gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında birinci olan Osman Kaan Çalışan, okul müdürü ve öğretmenleri ile birlikte Başkan Veli Gündüz Şahin’i ziyaret etti. Başarılı öğrenciyi ve onu yetiştiren öğretmenlerini makamında ağırlayan Başkan Şahin, Osman Kaan Çalışan’ı tebrik ederek Mamaklı olarak gururlandıklarını ifade etti.

Gençlerin her zaman yanında olacaklarını, daha da başarılı olmaları için ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini kaydeden Başkan Şahin, “Ben de Osman gibi hem heyecanlıyım hem de mutluyum. Bugün Osman kardeşimizin kendi bireysel başarısını kutluyoruz. Mamak’ın gururu oldu. LGS’de 500 tam puan yaparak Türkiye birincisi oldu. Yolu açık olsun” dedi.


Ankara,Mamak Belediyesi

Nilüfer’de yerel tohumdan üretilen buğday hasadı başladı

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Temmuz Ayı Toplantısı Yapıldı

ALTINORDU SEL RİSKİNE KARŞI GECE GÜNDÜZ NÖBETTE

Büyükşehir Marmaris-Fethiye Deniz Otobüsü Seferleri Başladı

Plajlarımızda Bu Sene de Mavi Bayrak Dalgalanıyor

BAŞKAN YILDIZ, “TOROSLAR HALKININ MÜLKÜNÜ, TOROSLAR HALKINDAN BAŞKA KİMSEYE YEDİRMEYİZ”

TOROSLAR BELEDİYESİ, ÇÖP EVDEN 7 KAMYON ATIK ÇIKARDI

İSO TOPLANTISINDA KONUŞTU

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMA

34.7°