Ortahisar Belediyesi’nden kazayla ilgili açıklama

CHP 28.04.2024 18:44:32 0
Ortahisar Belediyesi’nden kazayla ilgili açıklama

Ortahisar Belediyesi’nden kazayla ilgili açıklama

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait atık toplama aracı 27.04.2024 tarihinde Çağlayan Mahallesi’nde yoldan karşıya geçmek isteyen Özer Korkmaz (76) isimli vatandaşımıza çarpmış, kazada yaralanan Korkmaz,kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir.

Bu elim kazada hayatını kaybeden Özer Korkmaz’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyor, Ortahisar Belediyesi olarak acılarını yürekten paylaşıyoruz.

Kazanın haber alınmasının ardından ilgili kurum amirlerimiz derhal olay yerine intikal etmiş olup, yaralı vatandaşımızın hastaneye sevk edilmesi ve sonrasındaki bütün işlemlerin yakından takibi sağlanmıştır.

Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Kaya, hastaneye giderek yaralı vatandaşımızın sağlık durumuyla yakından ilgilenmiş, yakınlarıyla görüşmüştür.

Kazayla ilgili inceleme ve diğer işlemler Belediyemiz tarafından derhal başlatılmıştır. Olayın idari ve hukuki süreci her aşamada büyük bir hassasiyetle takip edilmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Trabzon,Ortahisar Belediyesi

MEZARLIKLARDA TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR’DEN İLÇELERDE GENÇLER İÇİN SAHA ARAŞTIRMASI