Önce Konser Sonra Dev Ekranda Milli Maç Keyfi

DİĞER 25.06.2024 19:00:16 0
Önce Konser Sonra Dev Ekranda Milli Maç Keyfi

Nevşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son maçında karşılaşacağı Çekya müsabakasını için Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’ne dev ekran kuracak. Müsabaka öncesinde Türk Halk Müziği Sanatçısı Ersin Tunç seslendireceği türkülerle müzik ziyafeti sunacak.

Nevşehir Belediyesi, A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'ndaki Çekya maçını tüm vatandaşların büyük bir coşku içerisinde izleyebilmesi için Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi bahçesine dev ekran kuruyor. Burada Türkiye’nin Çekya ile oynayacağı EURO 2024 kupası maçını dev ekrandan izleyecek Nevşehirli vatandaşlar,  milli heyecanı Portekiz maçında olduğu gibi yine hep birlikte yaşayacak.

Saat 22.00’de başlayacak ve Türkiye’nin gruptan bir üst tura çıkması için adeta final niteliği taşıyan bu müsabaka öncesinde ise Nevşehirli Türk Halk Müziği Sanatçısı Ersin Tunç konseri gerçekleşecek. Saat 21.00’de başlayacak olan konserde Tunç, sevilen türkülerini alanı dolduracak olan Nevşehirliler için seslendirecek.

Her iki etkinliğe de dileyen tüm vatandaşlar ücretsiz olarak katılabilecek.

Nevşehir,Nevşehir Belediyesi

Büyükşehir Belediyesi'nden ‘Ekolojik Yaşamı ve Doğayı Koruma Bilinci’ Yürüyüşü