CHP 4.10.2024 06:55:22 0
OKUYORUM KİTAP TOPLULUĞU, “DOSTOYEVSKİ” OKUMASI YAPACAK

Kırşehir Belediyesi OkuYorum Kitap Topluluğu, Dostoyevski’nin “Suç ve Ceza” adlı romanının kritiğini yapacak.

Kırşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kurulan OkuYorum Kitap Topluluğu, dördüncü buluşmasını 31 Ekim 2024 tarihinde Bağbaşı Muharrem Ertaş Kültürevi’nde yapacak.

Haziran ayında kitap kritikleri yapmaya başlayan OkuYorum Kitap Topluluğu, üçüncü buluşmasını Eylül 2024 tarihinde Kent Park Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirerek Orhan Pamuk’un “Benim Adım Kırmızı” adlı romanının kritiğini yapmıştı.

31 Ekim 2024 Perşembe günü gerçekleştirilecek buluşma öncesi OkuYorum Kitap Topluluğu tarafından, Dostoyevski’nin “Suç ve Ceza” adlı romanının okuma planına alındığı duyuruldu. Kitap okurları, adı geçen kitabın okumasını yapmalarının ardından kitapla ilgili kritik ve değerlendirmede bulunacaklar.

Kırşehir,Kırşehir Belediyesi

Başkan Zeyrek, Kent Konseyi Başkanı Bayraktar’ı Konuk Etti

KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ANNE ADAYLARINA DESTEK; GEBELİK OKULU SEMİNERLERİ BAŞLADI

3. KLEOPATRA BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLIYOR