OĞUZ BEKİ’DEN BAŞKAN ÜNLÜCE’YE ZİYARET

CHP 19.04.2024 07:13:08 0
OĞUZ BEKİ’DEN BAŞKAN ÜNLÜCE’YE ZİYARET

31 Mart Yerel Seçimlerinin Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki ve beraberindeki heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye yönelik ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Ünlüce, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Oğuz Beki ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Beki, Başkan Ünlüce’yi tebrik ederek Eskişehir’de hayata geçireceği projeler ve çalışmalarda üstün başarılar diledi.

Başkan Ünlüce de, 31 Mart Yerel Seçimleri süresinde Eskişehir’e yakışır bir seçim süreci yaşandığını belirterek Beki’ye bundan sonraki çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ünlüce ayrıca Beki’nin Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın Başdanışmanlığı görevine getirilmesi dolayısıyla da tebrik etti.

Ziyaret sonunda Oğuz Beki, Başkan Ünlüce’ye İstiklal Madalyası ve Başkent Ankara’yı simgeleyen özel tasarım hediye takdiminde bulundu. Eskişehir ve ülke gündemi hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

Eskişehir,Eskişehir Belediyesi

Emekçinin Başkanı Ahmet Akın

Bursa’da 1 Mayıs coşkusu

“Yaşasın 1 Mayıs”