Tarih: 08.10.2024 16:28

Öğrencilerimizin Sağlığına Önem Veriyoruz !

Facebook Twitter Linked-in

Öğrencilerimizin Sağlığına Önem Veriyoruz !
Dinar Belediyesi, öğrencilerin sağlığını ön planda tutarak okul kantinlerinde denetim gerçekleştirdi. Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu’nun talimatları doğrultusunda yürütülen denetimlerde, ilçedeki okul kantinlerinin hijyen koşulları, gıda güvenliği ve satılan ürünlerin standartlara uygunluğu kontrol edildi.
Zabıta ekipleri, özellikle öğrenci sağlığını tehdit edebilecek unsurlara karşı titizlikle incelemelerde bulundu. Belediye Başkanımız Veysel Topçu, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlığı her şeyden önemli. Bu denetimler sayesinde sağlıklı ve güvenilir gıda tüketmelerini sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.
Denetimlerin periyodik olarak devam edeceği ve kurallara uymayan kantinler için gerekli yaptırımların uygulanacağı belirtildi. Zabıta Müdürlüğümüz, velilere de sağlıklı gıda tercihleri konusunda bilinçli davranmaları yönünde çağrıda bulundu.

Afyonkarahisar,Dinar Belediyesi

Orjinal Habere Git