OFF-ROAD YARIŞLARI NEFES KESTİ

Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 5. Ayak Trabzon Yarışı nefesleri kesti. Zorlu parkurlarda mücadele eden sporcular, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatırken 3 gün süren etkinlik kapsamında başarı gösteren sporculara ödülleri verildi.

Trabzon’da düzenlenen Off-Road Şampiyonası sporseverlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Trabzon Off-Road Spor Kulübü (TROFF) tarafından organize edilen Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Akçaabat Belediyesi ve diğer ilgili paydaşların katkılarıyla gerçekleştirilen 2024 Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası'nın 5. Ayak Trabzon Yarışı, sporseverler tarafından yakından takip edildi. 22 araç ve 44 sporcunun mücadele ettiği şampiyonanın seyirci etabı Yaylacık sahilinde yer alan parkurda gerçekleştirildi. Yarışmacılar, zorlu parkurda becerilerini sergilerken, izleyicilere de unutulmaz anlar yaşattılar. Adrenalinin zirve yaptığı yarış boyunca sporseverler büyük bir görsel şölen yaşadı. Hem yarışmacılar hem de izleyiciler için keyifli geçen şampiyonanın sonunda düzenlenen ödül töreniyle başarı sağlayan sporculara ödülleri takdim edildi.

Trabzon,Trabzon Belediyesi

12. Klasik Otomobil Turu Osmangazi Meydanı’ndan Start Aldı

BAŞKAN 14.GAZİPAŞA TROPİKAL MEYVE FESTİVALİ’NE KATILDI

Cenon Heyeti Kardeşliği Resmiyete Dökmek İçin İnegöl’de

Muhtarlar Günü’nde Başkan Özer’den Muhtarlara Destek Mesajı

Yeşilyurt Belediyesi’nden Kış Ayları Öncesinde Yol Atağı!

Sağlıkta Devrim Gibi Uygulama... Hastaneye Gitmeden Tedavi Olabilecekler

Nilüfer Belediyespor'dan üst üste 7. galibiyet

Nilüfer Belediyesi dış denetimden başarıyla geçti

İhsan Üren Şiir Ödülü’nün sahibi Aydan Yalçın

Yusuf Alemdar’dan gençlerle tribünden paylaşım: “Hep birlikte Sakaryaspor’un yanındayız”

İPEKYOLU BELEDİYESİ’NDEN ÇOK DİLLİ BELEDİYECİLİK: PARKLARA KÜRTÇE VE TÜRKÇE TABELA VE UYARI LEVHALARI BIRAKILDI

Hava Kalitesinin İyileştirilmesi Projesi

Mehmet Akif Hizmet Binası Açıldı

1. AKYAMAÇ ALIÇ FESTİVALİ COŞKUYLA KUTLANDI

Başkan Seçer: “Bu Topraklarda Huzur ve Barışı Sağlamanın Temeli İnsanları Bir Araya Getirmek”

İstanbul'un En Büyük Temizlik Filosu Esenyurt’ta Hizmete Başladı

MİLLETVEKİLİ ÖZER’DEN ÜNYE’YE MÜJDE

Kavşak ve refüjler bir milyon çiçekle süslenecek

Dil Kursları

Eş Başkanlar, Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyeleri, Iğdır'da yaşanan hayvan katliamına ilişkin basın açıklamasında bulundular.

Bayraklı’da farkındalık semineri

BAŞKAN YILMAZ, YENİ PARTİLİLERE ROZETLERİNİ TAKTI

TRABZON HEYETİNDEN TİFLİS BÜYÜKELÇİLİĞİ’NE ZİYARET

Eşrefpaşa Hastanesi ek bina inşaatında yoğun tempo