Tarih: 16.10.2024 18:22

ODUNPAZARI'NDA YÜZME EĞİTİMİ ÖN KAYITLARI BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Odunpazarı Belediyesi ve Şehir Koleji iş birliğiyle açılan "City Sports Spor Kompleksi"nde yüzme eğitimi için ön kayıtlar başladı. Hem çocuklar hem de yetişkinler için düzenlenen yüzme derslerine katılmak isteyenler, 18 Ekim Cuma gününe kadar online kayıt yaptırabilir. Kayıtlar, www.odunpazari.bel.tr adresinden gerçekleştirilecek. Kesin kayıtlar ise ön kayıt sırasına göre yapılacak. 

Çocuklar için yüzme eğitimi, 2012, 2013 ve 2014 doğumlu çocuklara yönelik olarak düzenleniyor. Yüzme için eğitim ücreti 16 ders için 1600 TL olarak belirlendi.  Yetişkinler için yüzme eğitimi ise 18 yaş ve üzeri katılımcılara açık. Bu programda, karma yüzme bilen (serbest) grup ve karma yüzme bilmeyen grup oluşturulacak. Yetişkin katılımcılar da www.odunpazari.bel.tr adresinden kayıt yaptırabilecek. Yetişkinler için eğitim ücretleri, serbest grup için 8 ders 1000 TL, eğitim grubu için ise 16 ders 2000 TL olarak belirlendi. 

Çocuklar ve yetişkinler için yüzme dersleri hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 0222 244 01 99 numaralı telefonu arayarak, istedikleri bilgiyi alabilir. 

Yüzme eğitimi, sağlıklı yaşam için önemli bir adım. Herkesin katılımına açık olan bu programlarla hem çocuklar hem de yetişkinler, yüzme becerilerini geliştirme fırsatı bulacak.
 


Eskişehir,Odunpazarı Belediyesi



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —