Ntso Genç Girişimciler Kurulu’ndan Başkan Arı’ya Ziyaret

DİĞER 31.08.2024 21:10:05 0
Ntso Genç Girişimciler Kurulu’ndan Başkan Arı’ya Ziyaret

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Rasim Arı, NTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren ve beraberindeki genç iş insanlarını başkanlık makamında konuk etti. Ziyarette Başkan Arı’yı yeni görevinden dolayı tebrik eden kurul üyeleri, Arı’ya yeni görevinde başarılar dileyerek kurulun faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Nevşehirli genç iş insanlarına teşekkür eden Belediye Başkanı Rasim Arı, heyet ile bir süre sohbet etti.

Arı, ”Şehrimizin geleceğini şekillendiren siz genç girişimcileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hepinizin burada olması, bu şehrin potansiyelinin ne kadar büyük olduğunu ve geleceğe olan inancımızı bir kez daha gösteriyor. Şehrimizin ekonomik dinamizmi ve sosyal dokusu, sizlerin enerjisi, yenilikçi fikirleri ve cesareti sayesinde her geçen gün daha da güçleniyor. Hepiniz, farklı alanlarda yaratıcı çözümler üreterek, iş dünyasında ve toplumda olumlu değişimler yapma yolunda büyük adımlar atıyorsunuz. Bu cesur adımlar, şehrimizin hem ekonomik hem de sosyal açıdan ilerlemesine katkıda bulunuyor. Unutmayın ki, her birinizin başarısı, şehrimizin başarısının bir parçasıdır. Hep birlikte daha büyük hedeflere ulaşmak için ortak bir çaba içerisindeyiz. Sizlerin başarılı olabilmesi için gereken tüm desteği vermeye devam edeceğiz ve sizleri her zaman teşvik edeceğiz.” dedi.


Nevşehir,Nevşehir Belediyesi

DBB Meclisi Narin Güran için saygı duruşunda bulundu

Büyükşehir Belediyesi’nin ışıklandırmasıyla Hoşap Kalesine muhteşem görünüm

Van Gölü kıyısına, boğulma riskine karşı uyarı levhaları yerleştirdik

Büyükşehir Belediyesi boşa akan Oruç deresini tarıma kazandırıyor

Büyükşehir Belediye Meclisi 46’ıncı birleşimi yapıldı

Belediye Başkanı Rasim Arı; “Benim Bu Şehre Bir Vefa Borcum Var”

Başkan Arı’dan Büyükelçilere Nevşehir Daveti

Van'da 2. Gurme ve Gastronomi Fuarı açıldı

3 bin 100 öğrenciye kırtasiye desteği

32.5°