Norm Ender ‘Parla’yı Kırklarelililer ile birlikte söyleyecek

BAĞIMSIZ 14.02.2024 14:02:20 0
Norm Ender ‘Parla’yı Kırklarelililer ile birlikte söyleyecek

Kırklareli Belediye Başkanlığı’nca, kültür sanat etkinlikleri kapsamında, 14 Şubat Çarşamba akşamı ünlü sanatçı Norm Ender, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda bir konser verecek.

Saat 21:00’da gerçekleşecek konserde sanatçı, Cumhuriyet’in 100. Yılı dolayısıyla bestelediği ve herkesin diline yerleşen ünlü ‘Parla’ şarkısını, Kırklarelililer ile birlikte seslendirecek.

Koro ekibi ile birlikte ilimize gelecek Norm Ender’in Kırklareli konseri, Parla şarkısının ilk halk konseri olma özelliğini taşıyor. Sanatçı ve prodüksiyon ekibi turne klibinin çekimlerine de Kırklareli’nde başlayacak.

Kırklareli’nin yanı sıra bölgeden çok sayıda vatandaşın da katılması beklenen konser saat 21:00’da.

Kırklareli,Kırklareli Belediyesi

Kırklareli Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan eğlenceleri, her akşam farklı bir mahallede

İlçe Müftümüz Önder Özkan'dan Başkan Kayacan'a Veda Ziyareti

Kırklareli Belediyesi’nin helva ikramı Ramazan boyunca devam edecek