Nilüfer Sanat Atölyeleri'nde yaz dönemi başlıyor

CHP 26.06.2024 13:44:20 0
Nilüfer Sanat Atölyeleri

Nilüfer Belediyesi, “Yaşamın ritmine sanat katıyoruz" sloganıyla yaz dönemi sanat atölyelerinin kapılarını açıyor. Temmuz ve Ağustos aylarında 15 farklı branşta düzenlenecek atölyeler, sanatseverlere unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.

Nilüfer Sanat Atölyeleri, yaz döneminde 15 farklı sanat dalında atölye çalışmaları düzenleyecek. Drama, karikatür, resim, tango, seramik, heykel, akıl ve zeka oyunları, bale, show/modern dans, piyano, keman, gitar, elektro gitar, ukulele ve davul bateri gibi geniş bir yelpazede sunulan atölyelerle katılımcılar; keyifli vakit geçirerek, sanatsal yeteneklerini keşfedip geliştirme fırsatı bulacak.

Konak Kültürevi, Beşevler Gençlik Merkezi, Altınşehir Gençlik Merkezi, Nazım Hikmet Kültürevi, Yüzüncüyıl Eğitim ve Sanat Merkezi ve Meteor Balat Kültürevi'nde gerçekleşecek atölye çalışmalarında alanında uzman eğitmenler, katılımcılara rehberlik edecek.

Katılım kriterlerinin branşlara göre farklılık gösterdiği atölye çalışmaları için detaylı bilgiye www.nilufersanatatolye.com web sitesinden ulaşılıp, başvuru yapılabiliyor.


Bursa,Nilüfer Belediyesi

MANSUR YAVAŞ, “100. YIL GENÇLİK KÜTÜPHANESİ” AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI: “ÇOK KONUŞMUYORUZ AMA GEREKTİĞİ ZAMAN DA MUTLAKA KONUŞUYORUZ”

Kepez’in can dostları emin ellerde

İtfaiyecilik Haftası’nda öğrenciler itfaiyecilik mesleğinde yolculuğa çıktı

Çınar Mahallesi 250 Ada İçi Düzenlemesi

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK ÇALIŞMA ESKİŞEHİR'DE BAŞLIYOR

ALANYA ULUSLARARASI CAZ FESTİVALİ BAŞLADI

Metin Çırpan ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı

Rahmi Koç’tan Galeri Eyüpsultan’a ziyaret

Mobil Uygulama İle Merkezefendi Artık Cepte

30.3°