Nilüfer Belediyesi dış denetimden başarıyla geçti

Nilüfer Belediyesi, Türk Standartları Enstitüsü’nün gerçekleştirdiği dış denetim sürecini başarıyla tamamladı. Denetim sonucunda yapılan toplantıda konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, “Denetlenmek, iyi çalışan sistemler için bir ödüldür” dedi.

Nilüfer Belediyesi’nin yönetim sistemleri, dört gün süren kapsamlı bir denetime tabi tutuldu. Denetimler kapsamında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 10002 Vatandaş Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi standartları değerlendirildi. İlgili müdürlükler ve saha çalışmaları, TSE denetçileri tarafından detaylı bir şekilde incelendi.
Denetim sonuçları, Nilüfer Belediyesi Barış Meclisi'nde düzenlenen kapanış toplantısında açıklandı. Toplantıya Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Denetçiler, denetimler sonucunda tespitlerini paylaştı.
Nilüfer Belediyesi'nin çevreci uygulamaları, dijitalleşme adımları, sürdürülebilirlik hedefleri, sosyal sorumluluk projeleri ve kültürel çalışmalarını başarılı olarak değerlendiren denetçiler, bu projelerin sadece Bursa'da değil, Türkiye genelinde örnek teşkil ettiğini vurguladılar.
Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ise denetimlerin bir fırsat olarak görülmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi: "Ölçemezseniz yönetemezsiniz. Süreçleri ve çalışmaları daha ölçülebilir hale getirmek lazım. Denetlenmek, iyi çalışan sistemler için bir ödüldür." Başkan Şadi Özdemir ayrıca, Nilüfer Belediyesi'nin dijital altyapı, çevre yönetim sistemleri ve kalite sistemleri konusunda Türkiye'de örnek alınan bir belediye olduğunu vurguladı.

Bursa,Nilüfer Belediyesi

Nilüfer Belediyespor Eker’den ilk galibiyet

HALİLİYE BELEDİYESİ ÜSTYAPI ÇALIŞMASIYLA YOLLARI ONARIYOR

Mardin’de Mahsere Şenlikleri Düzenlendi

BAŞKAN DENİZLİ’DEN REİSDERE’YE ‘SAĞLIK OCAĞI’ MÜJDESİ

YAT TURİZMİNİN YÜKSELEN YILDIZI TÜRKİYE!

OTİZMLİ BİREYLERDEN UNUTULMAZ KONSER

GEBE OKULU PROJESİ DEVAM EDİYOR

KARŞILIKLI SEFERLER HER ALANDA YENİ FIRSATLAR DOĞURACAK

İZMİT BELEDİYESİ BOĞAZ İÇİ CAMİİ CEMAATİ İLE BULUŞTU

KÂĞITHANE’DE YÜZ BİNLERCE VATANDAŞ GİRESUN’UN KÜLTÜRÜYLE BULUŞTU

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ÖNSİAD 5. Olağan Kongresi'nde Konuştu

BÜYÜKŞEHİR'DEN DÜNYA GIDA GÜNÜ'NDE DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK

BAŞKANIMIZDAN, 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN GÜREL 21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN GENÇ: TRABZON’U DAHA FAZLA ZİYARETÇİ İLE BULUŞTURACAĞIZ

MANAVGAT BELEDİYESPOR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN GENÇ: GENÇLERİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZ İNSANLIK İÇİN ÇALIŞACAK

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, “KOCASİNAN’IN İKİNCİ FABRİKASI, BÜYÜK BİR YATIRIM VE KAZANÇTIR”

Bakan Işıkhan, Diyarbakır’da Ziyaretlerde Bulundu

ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ, KARABÜK'TE GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLADI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş, Tvnet Yayınında Gündeme İlişkin Açıklamalarda Bulundu

Başkan Arı Kahveci Dağı’nda İncelemelerde Bulundu

BAŞKANIMIZ EKİCİOĞLU, KARAHIDIR'DA ALTIN ARAMA ÇALIŞMALARINA KARŞI BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

Hendek’te 3 mahalleyi bağlayan hat sil baştan: Büyükşehir tablo gibi işledi

-LİGİN 3. HAFTASINDA BOZÜYÜK BELEDİYESİ EĞİTİM SPOR: 0  PAPARA GÖZTEPE: 3

ESKİŞEHİRLİLERDEN “KÜLTÜREL MİRASA” YOĞUN İLGİ

Iğdır Belediyesi Hayvan Barınağına, ölen köpekleri atıp videoya çektiler.

Ortahisar Belediyesi, iklim değişikliği ve küresel ısınmayı masaya yatırıyor

HÜRRİYET TÜM VATANDAŞLARI SONER ARICA İLE 1923 KADIN KOROSUNUN VERECEĞİ KONSERE DAVET ETTİ

ASIRLIK ÇINAR EVLERİ’NDE DİYETİSYEN HİZMETİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM

Yükleniyor