Niğdeliler Yarı Final Heyecanını Da Dev Ekranda Yaşayacak

AK PARTİ 5.07.2024 16:24:16 0
Niğdeliler Yarı Final Heyecanını Da Dev Ekranda Yaşayacak

Niğde Belediyesi, A Milli Futbol Takımımızın 2024 Avrupa Şampiyonasında, Hollanda ile yapacağı çeyrek final maçı için, Ömer Halisdemir Meydanı’na dev ekran kuracak.

Niğdeliler, Millilerimizin Çekya ve Avusturya ile yaptığı maçlarda olduğu gibi Hollanda ile yapacağı önemli karşılaşmayı da dev ekrandan izleme fırsatı bulacak.

A Milli Futbol Takımımız, 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında yarın (6 Temmuz Cumartesi) Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

Niğdeliler, son 8 takım arasına kalma başarısını gösteren ay -yıldızlı ekibimizin, saat 22.00’deki Hollanda ile yapacağı yarı finale yükselme maçını, Niğde Belediyesi’nin Ömer Halisdemir Meydanına kuracağı dev ekranda izleyecek.

Milli takıma, Hollanda karşısında başarı dileyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, milli heyecanı dev ekrandan takip etmeye devam edeceklerini belirterek, “Tüm hemşehrilerimizi Türk bayraklarıyla Ömer Halisdemir Meydanı’na bekliyoruz. Milli Takımımızın, yarı finale yükselmesi için desteklerimizi ve dualarımızı, maçın oynanacağı Almanya’ya göndermek için meydanda buluşalım” diye konuştu.

Niğde,Niğde Belediyesi

Büyükşehir Kent Orkestrası efsane parçalarla Yenikent’e neşe götürdü

Büyükşehir bu söyleşide ‘akran zorbalığına’ dikkat çekti: “Kimse sorunlu değil, herkes sorumludur”

CHP Yıldırım İlçe Yönetiminden Başkan Aydın’a Ziyaret