Niğde Belediyesi Türk Müziği Korosu’ndan Müzik Ziyafeti

AK PARTİ 24.04.2024 12:32:17 0
Niğde Belediyesi Türk Müziği Korosu’ndan Müzik Ziyafeti

Niğde Belediyesi Türk Müziği Korosu, Kültür Merkezi Salonunda muhteşem bir konser verdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konsere Belediye Başkanı Emrah Özdemir de eşi Duygu Özdemir ile birlikte katıldı.

GÖNÜLLÜ SANATÇILAR KOROSU…

Şef Akile Töre Gençoğlu’nun yönetimindeki Niğde Belediyesi Türk Müziği Korosu, Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde müzik ziyafeti sundu.

Niğde Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde gönüllü saz ve ses sanatçılarından oluşan 38 kişilik Türk Müziği Korosu’nun birbirinden güzel eserleri seslendirdiği konsere, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Konsere eşi Duydu Özdemir ile birlikte katılan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Türk Müziği Korosu’nun seslendirdiği sevilen şarkılara eşlik etti.

Konserin ardından Şef Akile Töre Gençoğlu ve koro üyelerine çiçek takdim eden Başkan Özdemir, Niğde Belediyesi Türk Müziği Korosu’nun vereceği yeni konserleri de sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

Niğde,Niğde Belediyesi

Başkan Büyükkılıç, Bisikletseverlerle ' Sağlıklı Yaşamın Keyfini Birlikte Sürelim' Sloganı İle Pedal Çevirdi

“Kaynarca, Hak Ettiği Yatırımlarla Güzel Bir Kimlik Kazanacak”

TEŞRİF-İ MEVLANA ETKİNLİKLERİ ZİYARETÇİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ