Nevşehirliler Çeyrek Finali Dev Ekranda İzleyecek

DİĞER 5.07.2024 19:16:10 0
Nevşehirliler Çeyrek Finali Dev Ekranda İzleyecek

Nevşehir Belediyesi, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda milli takımımızın heyecan dolu çeyrek final mücadelesini dev ekrana taşıyacak. Taraftarlar, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi bahçesine kurulacak dev ekranda Türkiye’ye hep birlikte destek verecek.

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finale kalan milli takımımız, 6 Temmuz 2024 Cumartesi akşamı Hollanda karşısına çıkıyor. Nevşehir Belediyesi, bu büyük karşılaşma Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi bahçesine dev ekran kuruyor. Burada, milli takımımızın çeyrek final heyecanını tüm taraftarlar omuz omuza yaşayacak.

Maç öncesinde taraftarlara öncesinde tıpkı geçtiğimiz maçlarda olduğu gibi yine Türk Bayrakları dağıtılarak patlamış mısır ve gazoz ikramında bulunulacak.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyesi tarafından kurulacak olan dev ekranda maç izlemeye tüm Nevşehirlileri davet etti.

Nevşehir,Nevşehir Belediyesi

Dabbağoğlu Parkında Yenileme Çalışması Yapıyoruz

Otobüslerimizde Dezenfekte Çalışması Yaptık

Büyükşehir Sorunsuz Bir Ulaşım Hedefi İle Çalışıyor