Nevşehir’de Sporun Enleri Ödüllendirildi

DİĞER 15.10.2024 16:26:36 0
Nevşehir’de Sporun Enleri Ödüllendirildi

Nevşehir’de Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Sporun Enleri Ödül Töreni" büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Törende, ulusal ve uluslararası başarılar elde eden sporcular ve antrenörleri ödüllerini aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği, düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasına özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla organize edilen "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri "Sporun Enleri Ödül Töreni" ile sona erdi.

Gençlik Spor Bakanlığı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ortak organizasyonunda düzenlenen ödül gecesine sporcular, antrenörler ve veliler katıldı.

Törende, ulusal ve uluslararası çeşitli organizasyonlarda Atletizm, Güreş, Okçuluk, Bisiklet, Tırmanış ve Su Topu kategorilerinde başarılı olan 18 sporcu ve antrenörleri Nevşehir Belediye Başkanlığı’nın hediye çeki ve Nevşehir ASKF Başkanlığının plaketleriyle ödüllendirildi.

Başarılı sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek bundan sonraki spor hayatlarında başarılar dileyen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, başarılı sporcu ve antrenörlere Nevşehir Belediyesi’nin hediye çekinin yanı sıra yılın enleri kategorisinde yer alan sporculara ve antrenörlerine eşofman ve spor ayakkabısı hediye etti.

Amatör spor kulüplerimize ve amatör spora bundan sonra ki süreçte daha çok destek ve katkı sağlayacaklarını belirten Arı, Nevşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olacaklarını vurguladı.

Törende ayrıca, Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Voleybol, Masa Tenisi, Taekwondo branşlarında düzenlenen müsabakalarda dereceye giren takımlara ve sporculara da kupa ve madalya takdim edildi.

Ödül gecesine Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Yüzer ile Veli Kırşehirli, Nevşehir ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Nevşehir ASKF Başkan Vekili Bayram Ekici ve Mehmet HEMİT ile ASKF yönetim kurulu üyesi Ersin Dörtkol, amatör spor kulüplerinin temsilcileri ve sporcular katıldı.


Nevşehir,Nevşehir Belediyesi

Eş Başkanlar, KESK Eş Genel Başkanı Koçak’ı ağırladı

İSTANBUL’DA BU YIL ÜÇÜNCÜSÜ DÜZENLENEN VAN KÜLTÜR BULUŞMALARI SONA ERDİ

Eşbaşkan Şedal ve Zeydan kayıp Rojin’in ailesini yalnız bırakmıyor

Unesco Müzik Şehri Şanlıurfa

Büyükşehir Belediyesi’nden mezarlıklarda bakım onarım çalışması

VASKİ'den Van Gölü’ne 'kaçak deşarj' ile ilgili açıklama

İstanbul'daki 3'üncü Van Kültür buluşmaları sona erdi

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Mahallelerinin Altyapısını Güçlendiriyor

EŞ BAŞKAN SÖYLEMEZ 'MUŞSPOR STORE HALKIMZA HEDİYEMİZDİR'

24.2°