NEFES AL İZMİT ÇOCUK YOGASI ETKİNLİĞİNDE MİNİKLERİN ÖZGÜVEN GELİŞİMİ DESTEKLENDİ

CHP 25.10.2024 19:18:30 0

İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, “Nefes Al İzmit” sloganıyla halkı doğru nefes alma tekniklerini öğrenmeye ve fiziksel ile ruhsal gelişim sağlamaya teşvik ediyor. Etkinlikler kapsamında geçen hafta sonunda İzmit Belediyespor Jimnastik Takımı ve Kocaeli Jimnastik Akademi Spor Kulübü Sporcuları Kocaeli Jimnastik Akademi’nin Başiskele’deki salonunda çocuk yogası etkinliği gerçekleştirildi.

Özgüven Gelişimi Destekleniyor

Sevda Kırlı Yıldırım rehberliğinde yapılan yoga etkinliğinde yapılan hareketler çocukların odaklanmasını, dikkatini ve özgüven gelişiminin desteklenmesini sağladı. Yoga etkinlikleri katılımcıların hem fiziksel hem de ruhsal olarak rahatlamalarını sağlıyor. Yoganın, beden ve zihin sağlığı üzerindeki olumlu etkilerinin vurgulandığı bu etkinlik, katılımcılar tarafından büyük ilgi görüyor.

Kocaeli,İzmit Belediyesi

AVCILAR’DA YEREL EŞİTLİK İÇİN EYLEM PLANI

2 MAHALLEMİZDE BETON KALDIRIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Akıllı Şehirler hackathonu ile geleceği birlikte şekillendirecekler