Nasreddin Hoca Kreşleri, 1100 öğrenciye kapılarını açtı

CHP 1.10.2024 10:49:44 0
Nasreddin Hoca Kreşleri, 1100 öğrenciye kapılarını açtı
Kepez Belediyesi’nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evleri, 2024-2025 eğitim öğretim yılında kapasitesini artırarak 1100 öğrenciye hizmet vermeye başladı.

İlçenin farklı noktalarında hizmet veren 6 şubesiyle, çocuklara güvenli, modern ve konforlu bir eğitim ortamı sunan Kepez Belediyesi’nin Nasreddin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evleri, bu yıl kapasitesini artırarak yoluna devam etti. Geçtiğimiz dönem 820 öğrenciye eğitim sunan kreşler, bu yıl farklı bölgelerdeki şubeleriyle daha fazla çocuğa güvenli ve modern bir ortamda eğitim fırsatı tanıyor. Teomanpaşa, Sakarya, Varsak, Ahatlı, Erenköy ve Özgürlük'teki şubeleriyle faaliyet gösteren Nasreddin Hoca Kreşleri, 2024-2025 eğitim öğretim yılında toplam 1100 öğrenciye kapılarını açtı. Hafta içi her gün sabah 08:00 ile akşam 17:30 arasında hizmet veren kreşlerde, çocuklara sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi olmak üzere üç öğün yemek imkanı sunuluyor. Kreşlerde okul öncesi eğitimin yanı sıra, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerini desteklemek amacıyla drama, İngilizce, spor, satranç, modern dans ve halk oyunları gibi çeşitli branş dersleri de veriliyor. Kepez Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda çocukların gelişimine katkı sağlıyor.

Antalya,Kepez Belediyesi

Çocuk Atölyesi kayıtları devam ediyor

30 Eylül Pazartesi Aşıklar Gecesi

Keçiören’de altyapı seferberliği